Manicure


Uw handen zijn uw visitekaartje! Verwen ze daarom met een heerlijke manicure behandeling.

Doordat je handen dagelijks worden blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf worden ze droog en kunnen ze er onverzorgd uitzien. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, desinfectiemiddelen, zonlicht, wisseling van temperaturen, etc. Een manicure behandeling is daarom een goede manier om je handen en nagels te verzorgen. De huid wordt gekalmeerd en krijgt een betere doorbloeding. Je hebt na afloop heerlijke zachte handen en verzorgde nagels.


Manicure
De handen worden gedesinfecteerd en de nagels in model gevijld. Dan worden de nagelriemen verzorgd en de cuticle verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.


Manicure deluxe
Deze behandeling bestaat uit de manicure behandeling en wordt aangevuld  met een heerlijke scrub. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd. Dan worden de handen en onderarmen gemasseerd en krijgt je een heerlijk handmasker*. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.

 

*  Het handmasker is een weldaad voor als je last hebt van droge handen of kloven. Daarom kun je het handmasker als een extra verzorging toevoegen bij een andere behandeling voor een meerprijs van € 5,00.

 

 

 

 

Manicure € 24,50 Afspraak maken
Manicure deluxe € 32,50 Afspraak maken