Welkom! 5


Allereerst van harte welkom! Het eerste jaar van Salon Ligé zit er alweer bijna op. Het was een jaar waarin ik veel heb bijgeleerd. Ook in het prille nieuwe jaar heb ik al weer een workshop gevolgd en er staat nog het een en ander op de planning. In april start ik met een interessante cursus waarin uitgebreid ingegaan wordt op hoe de natuurlijke nagel in elkaar zit. Er wordt in deze cursus uitgebreid gekeken naar de problematiek rondom de nagelplaat. Door deze informatie kunnen problemen gediagnosticeerd worden en kan er een behandelplan opstellen. Op die manier kan ik iedere klant voorzien van een behandelplan op maat. Kortom een hele leerzame en interessante cursus waar ik veel zin in heb.

Verhuizen

Dit jaar staat ook in het teken van een grote verhuizing. Zowel privé als zakelijk ga ik verhuizen. Vanaf 1 maart is de salon bereikbaar op het nieuwe adres.  De salon zit in een mooie ruimte in onze woning. De salon bevindt zich nu dichtbij het centrum van Beuningen en is daardoor goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De eerste weken zullen een beetje rommelig verlopen maar uiteindelijk is het doel dat er weer en mooie gezellige salon voor terug komt. Foto’s volgen!

 

De verhuizing houdt ook in dat de openingstijden worden verruimd. Ik ben dan geopend op maandag, inclusief avond, dinsdag, donderdag, inclusief avond en vrijdag. De woensdag, vrijdagavond en zaterdag komen hierbij te vervallen. Dat wil niet zeggen dat er met speciale gelegenheden geen uitzondering gemaakt kan worden. Denk hierbij aan een spoedgeval, bruiloft of feest. In onderling overleg komen wij hier samen uit.

 

Bloggen

Vanaf nu ga ik ook met regelmaat een blog schrijven. In deze blogs hou ik jullie op de hoogte van de nieuwste trends, behandelingen, do’s en don’ts  etc.. Tevens kan iedereen een reactie onder de blog plaatsen of zelfs vragen stellen. Op die manier wil ik een interactie creëren tussen jullie en Salon Ligé. Hierdoor kunnen wij elkaar aanvullen en helpen waar nodig.

 

Waar wil je graag een antwoord op hebben? Of waar loop je tegen aan? Schrijf het onder deze blog bij de reacties en dan zal ik hierop reageren.

 


Geef een reactie

5 gedachten over “Welkom!

 • Loes

  Hoi hoi Lilian.
  Wat ontzettend leuk om te lezen dat je gaat bloggen en dat de verhuizing een feit is.

  Ik had hetzelfde idee, vanaf volgende week start ik in mijn nieuwe salon en als alles weer loopt en de rust weer een beetje is teruggekeerd begin ik ook met bloggen, ben dan wel geen nagelstyliste maar vind ook dat het pedicure uit de taboe sfeer moet komen en dat mensen ingaan zien dat je voeten zo’n belangrijk onderdeel zijn van je lijf, iets waar je je niet voor hoeft te schamen maar juist lief voor moet zijn.

  Ik ga je echt volgen en wie weet zien we elkaar weer eens bij de workshops in Elst.
  ik wens je heel veel succes met alles en er komt vast een tijd dat je mij als klant erbij krijgt.

  Groetjes Loes Brouwer
  TOF The original Feet ?

  • Salon Ligé Bericht auteur

   Hoi Loes, bedankt voor je bericht. Ik vind het inderdaad leuk om te gaan bloggen. Op die manier kan ik mijn klanten maar zeker ook andere geïnteresseerden voorzien van goede tips en beantwoorden van vragen.
   Ik ben erg benieuwd naar jou salon. Zullen we eens een keer afspreken en dan kunnen we ook gezellig bijkletsen.
   Jij succes met de laatste loodjes. Groetjes Lilian

   • Loes

    Hoi Liliane.
    Dat lijkt me een leuk plan.
    Als je mij je nummer geeft via een pb dan kunnen we mss beter vis de app een afspraak maken.
    Jij ook veel succes met de verhuizing en….
    Hoop je snel te spreken.
    Groetjes Loes ??