Blog

 • Veel mensen hebben tegenwoordig last van schimmelnagels. In de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Opbouw nagelplaat Een nagelplaat is opgebouwd uit cellen. Keratine, proteïne, 18% water en 5% olie. Om met zekerheid te kunnen vaststellen of je wel of geen schimmel nagel hebt moet er een......

 • Het is alweer het einde van het jaar. Jeetje, wat is dit jaar weer snel voorbij gegaan. Vinden jullie dat ook? Het jaar van mijn pedicure opleiding 2018 was het jaar van mijn pedicure opleiding. 2017 ben ik gestart met de opleiding in Nijmegen. Iedere......

 • Pedicure behandeling voor verzorgde voeten Zoals de meesten van jullie weten ben ik nog steeds druk bezig om mezelf te blijven ontwikkelen. Vorig jaar stond in het teken van mijn pedicure opleiding en ik kan met trots zeggen dat ik daarvoor ben geslaagd!!!! Joehoeee. De......

 • Kerstnagels De feestdagen komen langzaam weer om de hoek kijken. Iedereen springt dan gelijk weer in het gelid. We willen er graag weer mooi en verzorgd uitzien. Nieuwe kleren, haren mooi in model en natuurlijk ook mooie verzorgde nagels.   Drukke periode Net als bij......

 • Wat is nu een goed product voor je voeten? Deze vraag speelde lang door mijn hoofd. Ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam zo tot de conclusie dat er heel erg veel merken op de markt zijn. Waar moest ik beginnen? Ik heb besloten......

 • 2018….Wauw, wat is het jaar toch snel voorbij maar wat is er toch veel gebeurd in 2017. Als eerste een verhuizing zowel zakelijk al privé. Mijn salon is nu in huis gevestigd op de begane grond. Het was een druk jaar wat echt in het......

 • Het was de bedoeling dat ik met enige regelmaat een leuke, gezellige maar ook een leerzame blog zou gaan schrijven. Dit is helaas niet gelukt. En waarom? Pffff, wat heb ik een drukke tijd achter de rug. Druk in de zin van verhuizen, cursussen, workshops,......

 • Hand en nagel verzorging Wie wil er nou geen mooie gezonde handen en nagels hebben? Helaas is dat niet voor iedereen weg gelegd. Veel vrouwen maar ook mannen en kinderen kunnen last hebben van slechte nagels. Het uit zich vaak in ingescheurde nagels, nagels die......

 • Allereerst van harte welkom! Het eerste jaar van Salon Ligé zit er alweer bijna op. Het was een jaar waarin ik veel heb bijgeleerd. Ook in het prille nieuwe jaar heb ik al weer een workshop gevolgd en er staat nog het een en ander......

Blog

 • Veel mensen hebben tegenwoordig last van schimmelnagels. In de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Opbouw nagelplaat Een nagelplaat is opgebouwd uit cellen. Keratine, proteïne, 18% water en 5% olie. Om met zekerheid te kunnen vaststellen of je wel of geen schimmel nagel hebt moet er een......

 • Het is alweer het einde van het jaar. Jeetje, wat is dit jaar weer snel voorbij gegaan. Vinden jullie dat ook? Het jaar van mijn pedicure opleiding 2018 was het jaar van mijn pedicure opleiding. 2017 ben ik gestart met de opleiding in Nijmegen. Iedere......

 • Pedicure behandeling voor verzorgde voeten Zoals de meesten van jullie weten ben ik nog steeds druk bezig om mezelf te blijven ontwikkelen. Vorig jaar stond in het teken van mijn pedicure opleiding en ik kan met trots zeggen dat ik daarvoor ben geslaagd!!!! Joehoeee. De......

 • Kerstnagels De feestdagen komen langzaam weer om de hoek kijken. Iedereen springt dan gelijk weer in het gelid. We willen er graag weer mooi en verzorgd uitzien. Nieuwe kleren, haren mooi in model en natuurlijk ook mooie verzorgde nagels.   Drukke periode Net als bij......

 • Wat is nu een goed product voor je voeten? Deze vraag speelde lang door mijn hoofd. Ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam zo tot de conclusie dat er heel erg veel merken op de markt zijn. Waar moest ik beginnen? Ik heb besloten......

 • 2018….Wauw, wat is het jaar toch snel voorbij maar wat is er toch veel gebeurd in 2017. Als eerste een verhuizing zowel zakelijk al privé. Mijn salon is nu in huis gevestigd op de begane grond. Het was een druk jaar wat echt in het......

 • Het was de bedoeling dat ik met enige regelmaat een leuke, gezellige maar ook een leerzame blog zou gaan schrijven. Dit is helaas niet gelukt. En waarom? Pffff, wat heb ik een drukke tijd achter de rug. Druk in de zin van verhuizen, cursussen, workshops,......

 • Hand en nagel verzorging Wie wil er nou geen mooie gezonde handen en nagels hebben? Helaas is dat niet voor iedereen weg gelegd. Veel vrouwen maar ook mannen en kinderen kunnen last hebben van slechte nagels. Het uit zich vaak in ingescheurde nagels, nagels die......

 • Allereerst van harte welkom! Het eerste jaar van Salon Ligé zit er alweer bijna op. Het was een jaar waarin ik veel heb bijgeleerd. Ook in het prille nieuwe jaar heb ik al weer een workshop gevolgd en er staat nog het een en ander......