Mooie nagels voor de feestdagen

Kerstnagels

De feestdagen komen langzaam weer om de hoek kijken. Iedereen springt dan gelijk weer in het gelid. We willen er graag weer mooi en verzorgd uitzien. Nieuwe kleren, haren mooi in model en natuurlijk ook mooie verzorgde nagels.

 

Drukke periode

Net als bij de kapper is het ook voor de nagelsalons een hele drukke periode. Het is daarom verstandig om op tijd een afspraak in te plannen. Probeer ook in deze planning je zelf ruim de tijd te geven in verhouding met andere afspraken. Hierdoor is het makkelijker om op tijd te komen. Zo gaat dit niet ten koste van de afspraak.

Keuze

Tsja, wat wil je dan voor nagels? Lange nagels of korte nagels? Eén kleur of meerdere kleuren? Nailart of niet? Er is zoveel keuze dat je vaak niet weet wat je moet kiezen. Laat je dan adviseren door de styliste.

Als je al een langere tijd bij je styliste komt dan heeft zij vaak wel een indruk van hoe jij als persoon bent. Daarnaast kun je aangeven welke kleding je aantrekt en wat je gaat doen. Aan de hand van die antwoorden kan er een keuze worden gemaakt. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je er zelf achter staat.

Voorbeeldjes

Ik zorg ervoor dat er in de salon voorbeelden liggen van nagels zodat je een idee hebt van wat je kan verwachten. Vaak kan er dan ook nog geëxperimenteerd worden. Ik vind het altijd leuk als klanten meedenken, zo kom je ook nog eens op andere ideeën. Ook laat ik via social media mooie nagels voorbij komen die dan ook als inspiratie kunnen dienen.

Trots op je nagels

Het is zo mooi als je ‘s avonds of de volgende dag van je klant te horen krijgt dat zij zo blij is met haar nagels. Dan weet je dat je het dan samen goed gedaan hebt. Er is van beide kanten een goede keuze gemaakt.

Ben jij ook trots op jouw nagels of juist niet? Waarom dan niet? Vertel het me en wie weet kan ik je helpen zodat jij weer vol trots jouw nagels kan showen en ze niet meer hoeft te verstoppen.

Wil jij ook nog graag mooie nagels hebben voor de feestdagen? Ik heb nog wat plaatsjes vrij dus maak nog snel een afspraak.

 

 

 

 %d bloggers liken dit: