Over Lilian

Mijn naam is Lilian Gelens en ik ben manicure en pedicure. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om voor mij zelf te beginnen. Ik ben gestart met de allround nagelstyliste opleiding en aansluitend heb ik me verder verdiept in de nagels. Ik heb zelf altijd al zwakke nagels gehad dus het zoeken naar een oplossing hiervoor is iets wat erg herkenbaar voor mij is.

 

Opleidingen

Nadat ik de opleiding tot nagelstyliste had afgerond heb ik de cursus voor IBX behandelingen gevolgd en daarna de opleiding Anatomie en Pathologie voor handen en nagels. Daarmee ben ik een heel stuk wijzer geworden omtrent de handen en nagels.

 

Voor mij was het toen een kleine stap om ook naar de voeten te kijken. Daarom heb ik de pedicure opleiding gevolgd zodat ik nu handen en voeten kan verzorgen.

 

Voor schimmeldiagnostiek ben ik gecertificeerd om een sample af te nemen (stukje nagel). Deze sample kan ik naar het Universitair Medisch Centrum Radboud sturen waar vervolgens een diagnose wordt gesteld. Deze diagnose is de basis om effectief een nagelschimmel te kunnen bestrijden.

 

Naast deze opleidingen heb ik nog een cursus benen harsen gevolgd. Je kunt dus ook bij mij terecht voor heerlijke zachte benen in de zomer en/of winter.

 

Klaar met leren ben ik nooit. Ik heb voor de komende tijd nog diverse cursussen op de planning staan. Dit alles om het beste voor jullie te kunnen betekenen en zodat ik nog meer voldoening uit mijn vak kan halen.

 

Naast het volgen van de diverse opleidingen en cursussen ga ik ook regelmatig naar beurzen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de trends.

 

Kwaliteit en hygiëne

Ik werk in mijn salon met natuurlijke en hoogwaardige producten. Hierdoor, samen met de aanwezige deskundigheid, is elke behandeling van hoge kwaliteit.

Na iedere behandeling wordt de salon gereinigd. Alle instrumenten worden gereinigd in Barbicide.  Dit om kruisbesmetting te voorkomen.

 

Verkoop

Naast de behandelingen kun je in de salon ook terecht voor aankoop van verzorgende producten voor de handen en voeten. Ook is de nagellak collectie Caption hier verkrijgbaar.

Salon Ligé werkt uitsluitend op afspraak. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord. Wel wordt je zo spoedig mogelijk terug gebeld.