HFL Laboratories

Wat is nu een goed product voor je voeten?

Deze vraag speelde lang door mijn hoofd. Ik ben op onderzoek uit gegaan en kwam zo tot de conclusie dat er heel erg veel merken op de markt zijn. Waar moest ik beginnen? Ik heb besloten om van de merken die mij op dat moment het meest aanspraken samples aan te vragen. Op die manier kon ik de lijn zelf uitproberen en ervaren. Ik vind het belangrijk dat de lijn die ik in mijn salon wil verkopen van goede kwaliteit is en het moet zeker aan mijn verwachtingen voldoen. Nou, en toen vielen de meeste merken af. Wat over bleef was een merk die ver boven de anderen uitstak. HFL Laboratories, dit is het merk waarmee ik ga werken.

HFL Laboratories is een professioneel merk dat sinds 2005 op de markt is. Het is begonnen met de HFL Solution Spray. Het bedrijf wilde een nieuw product op de markt zetten die effectief was tegen mycosenagels, ofwel schimmelnagels. Er waren immers al zoveel producten op de markt. Daardoor hebben ze vele onderzoeken moeten doen om tot een compleet nieuw product te komen. Daarom is de HFL Solution Spray een nieuw recept. Deze ontwikkeling heeft zich doorgezet. HFL Laboratories heeft sindsdien meerdere producten op de markt gebracht voor de voeten maar ook voor het gehele lichaam. Al deze producten komen uit eigen productie, daardoor garandeert HFL Laboratories dat deze producten zijn getest, innovatief en resultaatgericht zijn.

Hieronder vertel ik in het kort welke producten van de gehele lijn verkocht worden in mijn salon.

HFL Solution Spray

Dit is het middel tegen schimmelnagels. In vele producten zit tea tree olie wat discutabel is als deze lang gebruikt wordt. Hierdoor zou je een allergie kunnen opwekken. Daarom heeft HFL Laboratories de grondstof ‘Sodium benzoate’ gebruikt, deze komt uit de voedingsmiddelen industrie. Het is jaren getest en staat erom bekend dat het gisten en bacteriën aanpakt. Daarnaast bevat de Solution Spray ‘Limonene acid’ wat ervoor zorgt dat de huid kalmeert. Verder zorgt de grondstof ‘Panthenol’ als provitamine B5 voor elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan groeien.

Roselan Balm

Als je veel last hebt van een droge huid dan is de Roselan Balm dé zalf. Deze zalf werkt intensief door op de huid. Verder werkt dit ook op kloofjes, eeltplekken en droge en gevoelige huid over het gehele lichaam. De Roselan Balm ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Dermoleen Cream

Deze crème zorgt voor bescherming en hydratatie van de droge huid en kan daarom ook als bodylotion worden gebruikt. De Dermoleen crème verzorgt de pH waarde en is ook vochtregulerend.

Een combinatie van de Roselan Balm en Dermoleen Cream wordt ook vaak aanbevolen als er sprake is van specifieke klachten. 

Dermo Dry

Dit product is tegen zweetvoeten. Heb je last van zweetvoeten of vocht tussen de tenen waardoor de huid kapot gaat? Dan kun je het beste twee keer per dag smeren met de Dermo Dry en je huid wordt weer mooi.

Fresh Legs

Deze gel is heerlijk als je vaak vermoeide voeten hebt, last hebt van zware benen en het werkt ook bij kramp. Deze gel bevordert de doorbloeding in de voeten en benen waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarnaast kan de gel ook gebruikt worden bij vermoeide, gevoelige of stijve spieren, soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. De gel kan ook gebruikt worden bij zweetvoeten en zonverbranding omdat de gel het lichaam koel houdt.

Dermazink Cream

Deze crème kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Vaak in combinatie met de Dermoleen crème die ervoor zorgt dat de velletjes verdwijnen terwijl de Dermazink crème de huid herstelt als deze ruw of schraal is. In de Dermazink Crème zitten honingkristallen en zinkoxiden die herstellend werken.

 

Alle producten zijn dermatologisch getest en hebben een veiligheidsrapport. Daarnaast kunnen alle producten gebruikt worden bij kinderen en diabetici.

Na afloop van iedere behandeling worden de voeten heerlijk in gesmeerd met de Dermoleen cream of de Roselan Balm. Welke van de twee het wordt hangt af van welke behoefte de voeten op dat moment hebben.

 

Mocht je vragen hebben over bovenstaande tekst of producten stel deze dan bij reacties of middels een email naar info@salonlige.nl.%d bloggers liken dit: