Caption Nagellak

Heb jij geen zin om iedere keer naar een salon te gaan om je nagels te laten verzorgen maar wil je toch heel graag dezelfde “look” hebben? Dat kun je nu zelf creëren met de nagellak van Caption!

Deze nagellak heeft de unieke eigenschappen van een gelpolish waardoor de lak snel droog is en een hele mooie langdurige glans geeft. Door de hoge pigmentatie zijn vrijwel alle kleuren in één laag dekkend. De nagellak is gemakkelijk te verwijderen met een nagellak remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te gelakt te worden in jouw favoriete kleur!

Voor het behoud van de Caption nagellak op je nagels is het belangrijk om alle stappen te volgen. Begin met de base coat. De mineralen in de base coat verzorgen en versterken de natuurlijke nagel. De base coat zorgt ervoor dat de nagel geëgaliseerd wordt waardoor je de nagellak mooi egaal aan kunt brengen. Tevens beschermt de base coat de nagel waardoor de kleur niet in de nagels trekt. Nadat je de kleur hebt aangebracht sluit je af met de top coat. De Caption top coat zorgt ervoor dat de lak langer op de nagels blijft zitten en het geeft die mooie glans.

Collectie Caption nagellak

De Caption nagellak collectie bestaat uit een base coat, top coat, vele kleuren naar keuze,  top effects  en  een matte top coat. De top effects geven de kleur net dat beetje meer. Top effects zijn gekleurde of naturel lakken met glitters erin. Zo kun je je nagels net dat beetje meer geven of aan één nagel net dat extra accent toevoegen.

Caption nagellak te koop bij Salon Ligé in Beuningen. Voor mooie verzorgde nagels. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.