Over Lilian

Ik ben in 2016 gestart met Salon Ligé nadat ik de opleiding tot nagelstyliste afgerond had. Aangezien ik zelf altijd al zwakke nagels heb gehad ben ik vrijwel meteen op zoek gegaan naar producten/behandelingen om de nagel op een zo natuurlijk mogelijke manier te herstellen en te verstevigen. Dat heb ik gevonden in het IBX systeem.

Om mijn klanten te kunnen voorzien van een gedegen advies ben ik mij verder gaan verdiepen d.m.v. diverse  specialisaties zoals Anatomie & Pathologie deel I en II, cursus traumanagels en medisch manicure.

Pedicure

Nadat ik de verdieping gevonden had in de handen ben ik de pedicure opleiding gaan volgen. Naast een standaard pedicure behandeling ben ik ook gecertificeerd om een schimmeldiagnostiek te laten uitvoeren. Hierdoor kan een schimmelnagel gediagnostiseerd worden en een behandelplan kan dan van start gaan.

Wat mij kenmerkt

Iedere behandeling is uniek! Iedere hand en voet is anders en daar wordt de behandeling op aangepast. We gaan samen kijken naar de wensen en mogelijkheden. Bij elke afspraak worden de handen en/of voeten geëvalueerd en indien nodig wordt de behandeling aangepast. Dit omdat ik kwaliteit wil blijven geven aan al mijn behandelingen. Ik werk heel nauwkeurig en streef naar het beste resultaat en dit kost nu eenmaal tijd.

Kwaliteit en hygiëne

Ik werk in mijn salon met natuurlijke en hoogwaardige producten. Hierdoor, samen met de aanwezige deskundigheid, is elke behandeling van hoge kwaliteit. Deze producten zijn ook te koop voor thuisgebruik.

Na iedere behandeling wordt de salon gereinigd. Alle instrumenten worden gereinigd in Barbicide. Dit is om kruisbesmetting te voorkomen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. Bel, mail of gebruik het contactformulier. Dit kan ook om een afspraak in te plannen of plan je de afspraak liever zelf in? Maak dan gebruik van de online agenda.

Ik werk uitsluitend op afspraak en dit geldt ook voor verkoop van producten. Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord. Wil je graag terug gebeld worden, spreek dan de voicemail in.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen verwelkomen in mijn salon.

Liefs Lilian

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.