Nagelcorrectie

Iedereen wilt graag mooie verzorgde voeten en nagels hebben om onbezorgd in de zomer in een slipper of sandaaltje rond te lopen maar ja, die schimmelnagel of trauma nagel Het is heel normaal als mensen zich hiervoor schamen.

Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij Salon Ligé in Beuningen kun je terecht voor een nagelcorrectie.

Nagelcorrectie

in combinatie met een schimmelnagel

Met een nagelcorrectie wordt er door middel van gel een kunstnagel aangebracht. Indien er vooraf een schimmel geconstateerd wordt dan behandelen we deze ook mee. De HFL Solution Spray (anti schimmelspray) kan gecombineerd worden met de gel waardoor je ook mét een nagelcorrectie door kunt gaan met de bestrijding van de schimmel.

Ik adviseer wel dat als je een schimmelnagel hebt, deze tijdens de winterperiode vrij te laten van gel. Dit om de bestrijding van de schimmel nog effectiever aan te kunnen pakken.

Heb je een traumanagel die niet goed groeit dan is het ook mogelijk om deze te begeleiden door middel van de gel. Bij beide behandelingen is er de mogelijkheid om de nagels te lakken met nagellak of gelpolish.

Nagelcorrectie

bij ingroeiende nagel

Daarnaast heeft een nagelcorrectie ook een preventieve en herstellende werking in het geval dat een nagel wil gaan ingroeien. Deze nagel kun je begeleiden zodat het mooi uit de nagelwal blijft. Twijfel je of een nagelcorrectie geschikt is voor jou? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Nazorg

Na de behandeling is het belangrijk om thuis de nagels te verzorgen met een nagelriemolie. De olie verzorgt de nagel en het nagelbed wat de groei en herstel bevorderd van je natuurlijke nagel.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het wassen (dit moet je thuis doen) en desinfecteren van de voet. De aangedane nagel of een stuk van de nagel wordt eerst zoveel mogelijk verwijderd. Vervolgens wordt de gel aangebracht en gemodelleerd tot een nieuwe nagel. De nagel wordt uitgehard onder een LED lamp. Aansluitend wordt de nagel mooi in model gevijld en indien gewenst voorzien van een kleurtje. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème. De gel moet wel iedere 6 weken verwijderd worden om de gezonde groei van de nagel te controleren.

Prijslijst

Nagelcorrectie

€ 24,50
Grote teen - per nagel

Nagelcorrectie

€ 22,50
Overige tenen - per teen

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.