Gelpolish

Heb jij dat nou ook dat je nagels maar niet langer worden en dat je met nagellak al snel stukjes mist? Je hebt geen zin en tijd om iedere dag de nagels opnieuw te verzorgen? Dan is gelpolish de oplossing voor jou!

De nagels worden door de lak verstevigd en kunnen daardoor mooi in de gewenste lengte groeien. De lak is meteen droog doordat deze wordt uitgehard in een LED lamp en daardoor wel 2 tot 3 weken mooi blijft. Daarom is gelpolish ook ideaal voor de teennagels. Op de teennagels wordt geadviseerd om de lak maximaal 6 weken te laten zitten. Daarnaast heeft gelpolish een mooie glans.

Gelpolish en IBX

IBX in combinatie met een gelpolish is de ultieme combinatie. Doordat de gelpolish iedere 3 weken afgeweekt wordt kunnen de nagels zwakker worden. IBX, in combinatie met het gebruik van Dadi’Oil, zorgt ervoor dat de nagels hun stevigheid behouden. Op deze wijze heb je mooie verzorgde nagels die ook stevig zijn.

Voordelen van Gelpolish

Gelpolish...

Mocht het toch zo zijn dat de gelpolish bij jou loslaat dan kun je ervoor kiezen om een versteviging onder de gelpolish aan te laten brengen. In de salon is er de keuze uit 3 soorten verstevigingen. Welke van de drie gebruikt wordt is afhankelijk van staat van jouw natuurlijke nagel. De versteviging wordt gedaan met een sterke afweekbare gel.

Voordelen van Gelpolish

Gelpolish...

Mocht het toch zo zijn dat de gelpolish bij jou loslaat dan kun je ervoor kiezen om een versteviging onder de gelpolish aan te laten brengen. In de salon is er de keuze uit 3 soorten verstevigingen. De “lichte versteviging” is er voor als je net dat beetje versteviging nodig hebt zodat de producten blijven zitten. Blijft dit niet goed zitten dan kunnen we kiezen voor de “extra versteviging”. Blijft dit ook niet goed hechten dan hebben we nog de keuze uit “ultra versteviging”. Deze versteviging wordt gedaan met een sterke afweekbare gel.

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

Gelpolish handen

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een manicure, eventueel een versteviging aanbrengen en het lakken van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.

Gelpolish voeten

De behandeling bestaat uit het wassen (dit moet je thuis doen) en desinfecteren van de voeten, nagels knippen, reinigen van de nagelomgeving en polijsten van de nagels. Aansluitend worden de nagels voorzien van de gelpolish. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème.

Prijslijst

Gelpolish

€ 42,50
Start

Gelpolish

€ 50,00
Refresh

Gelpolish

€ 30,00
Verwijderen

Gelpolish voeten

€ 45,00
Start

Gelpolish voeten

€ 52,50
Refresh

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.