Gelpolish

Heb jij dat nou ook dat je nagels maar niet langer worden? Je hebt geen zin en tijd om iedere dag de nagels opnieuw te verzorgen? Dan is gelpolish de oplossing voor jou!

De nagels worden door de lak verstevigd en kunnen daardoor mooi in de gewenste lengte groeien. De lak is meteen droog doordat deze wordt uitgehard in een LED lamp en daardoor wel 2 tot 3 weken mooi blijft. Daarom is gelpolish ook ideaal voor de teennagels.  Daarnaast heeft gelpolish een mooie glans.

Gelpolish of toch een versteviging?

Mocht het toch zo zijn dat de gelpolish bij jou loslaat dan kun je ervoor kiezen om een versteviging onder de gelpolish aan te laten brengen. Een versteviging is dikker dan gelpolish en biedt daardoor meer stevigheid. Op de pagina “nagelversteviging” kun je meer hierover lezen.

Voordelen van Gelpolish

Gelpolish...

Bij gelpolish kun je genieten van mooie, sterke, egaal gelakte nagels met een mooie glans die direct droog zijn. Tevens behoudt het langdurig zijn kleur. Naast de kleur heeft gelpolish eigenschappen waardoor jouw nagels een natuurlijke look behouden.

Voordelen van Gelpolish

Gelpolish...

Bij Gelpolish kun je genieten van mooie, sterke, egaal gelakte nagels met een mooie glans die direct droog zijn. Tevens behoudt het langdurig zijn kleur. Naast de kleur heeft Gelpolish eigenschappen waardoor jouw nagels een natuurlijke look behouden.

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

Gelpolish handen

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een manicure en het lakken van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en een crème als verzorging voor de handen.

Gelpolish voeten

Thuis moeten de voeten eerst gewassen worden. De behandeling bestaat uit het desinfecteren van de voeten, nagels knippen, reinigen van de nagelomgeving en polijsten van de nagels. Aansluitend worden de nagels voorzien van de gelpolish. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème.

Prijslijst

Gelpolish

€ 42,50
Start

Gelpolish

€ 50,00
Refresh

Gelpolish

€ 30,00
Verwijderen

Gelpolish voeten

€ 45,00
Start

Gelpolish voeten

€ 52,50
Refresh

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.