Pedicure

Je voeten verdienen de volledige aandacht. Zij brengen je overal naar toe, houden je in balans en dragen het gehele lichaamsgewicht. Daarom is een goede verzorging erg belangrijk. Klachten ontstaan vaak door droogte maar het kunnen ook eelt, likdoorns of een ingegroeide teennagel zijn. Dit zijn factoren waar je flink last van kunt hebben. Salon Ligé in Beuningen kan je hierbij helpen!

Producten

Salon Ligé werkt met de producten van HFL Laboratories. Dit zijn verzorgingsproducten van hoge kwaliteit en ondersteunen de behandeling. De producten zijn dermatologisch getest. Daarom zijn ze ook geschikt voor kinderen en diabetici. Samenvattend kunnen we stellen dat het gebruik van deze producten in combinatie met een pedicure behandeling de perfecte combinatie is voor mooie verzorgde voeten.

Nazorg

Om ervoor te zorgen dat de voeten in goede conditie blijven na een behandeling is het van belang dat ze thuis regelmatig ingesmeerd worden met een voedende voetencrème. Heb je last van een schimmelnagel(s) dan is het erg belangrijk om het gegeven advies thuis op te volgen om ervoor te zorgen dat de schimmel ook echt bestreden wordt.

Behandeling

Het is mogelijk om een complete behandeling van 45 minuten te boeken. Hierbij worden de nagels geknipt en verdikte nagels afgevlakt. De nagelomgeving maak ik schoon en verder verwijder ik overtollig eelt, ik behandel kloven en eventuele likdoorns. Een ingegroeide nagel maak ik drukvrij. Na afloop worden de voeten heerlijk verzorgd met een voetencrème.

Ook kun je ervoor kiezen om een deelbehandeling uit te laten voeren. Bij een deelbehandeling wordt alleen eelt of likdoorns verwijderd of een ingegroeide nagel behandeld. Deze behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Het is tevens mogelijk om na afloop van een pedicure behandeling de nagels te lakken met een nagellak of gelpolish.

Mocht een behandeling meer tijd nodig hebben en er is tijd dan wordt de behandeling voortgezet tegen een meerprijs per kwartier.

Is die gelegenheid er niet dan zal er na afloop een nieuwe afspraak ingepland worden.

Voor alle voetbehandelingen geldt dat de voeten vooraf thuis gewassen dienen te worden i.v.m. hygiëne.

Prijslijst

Pedicure

€ 34,00

Pedicure

€ 29,50
deelbehandeling max. 30 minuten

Pedicure

€ 15,00
ieder volgend kwartier

Pedicure

€ 57,50
met nagellak

Pedicure

€ 60,00
met nagellak incl. verwijderen oude nagellak

Pedicure

€ 60,00
met gelpolish

Pedicure

€ 67,50
met gelpolish incl. verwijderen oude gelpolish