IBX Behandeling

Deze behandeling helpt jou met het herstellen van jouw natuurlijke nagels.

Want heb jij last van:

  • gespleten nagels
  • nagels met groeven
  • nagels die snel scheuren
  • zwakke nagels die de groei belemmeren
  • trauma nagel

 

Dan kan IBX voor jou de oplossing bieden!

Waarom een IBX behandeling?

Dit product herstelt de natuurlijke nagels en maakt deze ook sterker doordat het in de nagel door dringt en er niet bovenop ligt. Het is kleurloos en is dus niet zichtbaar op de natuurlijke nagels. Ideaal voor als je geen kunstproducten mag dragen maar wel stevigheid mist.

Daarnaast is het ook geschikt als je gelpolish of een versteviging gebruikt. Doordat deze producten iedere 3 weken eraf worden geweekt kunnen de nagels zwakker  worden. De IBX zorgt er dan voor dat de nagels in een goede conditie blijven.

Hoe vaak moet je een IBX behandeling ondergaan?

Hoe de behandeling in zijn werk gaat wordt vooraf bepaald aan de hand van de staat van de nagels. Heb je grotere problemen dan kan het zijn dat je langer bezig bent met de kuur. Het verschilt dus per persoon. Wel wordt er altijd gestart met een kickstart kuur van 3 weken. Dit houdt in dat je 3 weken lang iedere week een behandeling ondergaat. Na 3 weken kijk ik wat de staat van de nagels is en van daaruit wordt het vervolg traject bepaald.

Bij de eerste behandeling ontvang je gratis een flesje Dadi’Oil. Het is erg belangrijk dat de verzorging thuis wordt voortgezet. Tevens zorgt deze combinatie voor het beste resultaat.

IBX behandeling in een IBX salon in Beuningen. Slechte nagels, zwakke nagels, broze nagels. Nagelbehandeling Beuningen. IBX Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een IBX treatment, een manicure, een nagellak base en een top coat. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.

Prijslijst

IBX Start Kuur

€ 110,00
3x incl. flesje olie

IBX Behandeling

€ 37,50

IBX Combi Deal

€ 10,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.