IBX


Heb je last van dunne, broze of zwakke nagels? Breken of scheuren je nagels snel in? Dan kan het zijn dat je last hebt van uitdroging van de nagelplaat en nagelriemen. Dit kun je oplossen door met regelmaat je nagels en nagelriemen te oliën met een goede nagelriemolie (Dadi’Oil).  Deze is verkrijgbaar in de salon. Toch komt het vaak voor dat ondanks dat je veel olie gebruikt de nagels toch zwak blijven. Dit kan opgelost worden door gebruik te maken van IBX.

IBX-Nails

IBX en IBX Repair is een tweedelig middel dat de natuurlijke nagel sterker maakt en de beschadigde nagels herstelt. Het product is geschikt voor dames en heren, jong en oud. IBX kan worden gebruikt onder alle afweekbare gel producten. Op die manier kunnen van nature zwakke nagels lang worden zonder dat je gebruik hoeft te maken van een kunstmatig product. Maar ook als je chemotherapie ondergaat  kan IBX baat hebben. De behandeling start 3 weken voor de therapie, tijdens de therapie en na de therapie. De IBX zorgt ervoor dat de nagelplaat in elkaar blijft zitten.

Hoe gaat het in zijn werk?
IBX is een olie en monomeer (vloeibaar) systeem wat wordt aangebracht als nagellak. Het verstevigd en beschermd de natuurlijke nagel. Door binnen te dringen in de nagelplaat wordt er een flexibele polymeer (vaste structuur) verwezenlijkt. Dit gebeurt onder een warmte lamp. De warmte helpt de IBX in de bovenste laagjes van de nagelplaat te dringen. De LED-lamp zorgt er daarna voor dat het systeem zich hecht. Op die manier komt de inner penetrating polymer network (IPN) tot stand. De IBX heeft een netwerk gevormd in de nagelplaat, dus niet er bovenop en hoeft nooit verwijderd te worden. Dit leidt tot versteviging en flexibiliteit van de natuurlijke nagel. Ook worden groeven geëgaliseerd. Dit gebeurt niet in één keer en zal meerdere behandelingen vragen. Vanaf de eerste behandeling zult je al verschil merken en zien.

De eerste 3 weken vind er elke week een behandeling plaats. Daarna wordt de behandeling, afhankelijk van de staat van uw nagels, geleidelijk afgebouwd. We gaan dan over naar onderhoud.

Nieuwsgierig geworden naar het product? Maak een afspraak voor een GRATIS IBX proefnagel.

 

IBX start behandeling
Bij een startbehandeling wordt de IBX dubbel aangebracht in de nagelplaat. Hierdoor krijgen jouw nagels een extra
IBX boost. Deze behandeling is  inclusief de verzorging van de nagelriemen, het verwijderen van de cuticle en het in
model vijlen van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion als
verzorging voor de handen. Tevens ontvang je gratis een mini flesje Dadi’Oil.
€ 25,00 Afspraak maken
IBX vervolgbehandeling
Een losse IBX behandeling inclusief de verzorging van de nagelriemen, het verwijderen van de cuticle en het in model
vijlen van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging
voor de handen. Deze behandeling is het vervolg na een start behandeling en is ideaal voor het voorzetten van de
IBX of ter bescherming van de natuurlijke nagel. 
€ 20,00 Afspraak maken

IBX combi behandeling*
Een IBX behandeling in combinatie met gelpolish, soak off gel of nagellak.

* excl. de kosten voor een gelpolish, soak off gel of nagellak.

€ 15,00