IBX Behandeling

Want heb jij last van:

  • gespleten nagels
  • nagels met groeven
  • nagels die snel scheuren
  • zwakke nagels die de groei belemmeren
  • trauma nagel


Dan kan IBX voor jou de oplossing bieden!

Deze behandeling helpt jou met het herstellen van jouw natuurlijke nagels.

Waarom een IBX behandeling?

Dit product herstelt de natuurlijke nagels en maakt deze ook sterker doordat het in de nagel door dringt en er niet bovenop ligt. Er vormt zich een netwerk in de nagelplaat. Het is kleurloos en is dus niet zichtbaar op de natuurlijke nagels. Ideaal voor als je geen kunstproducten mag dragen maar wel stevigheid mist. Daardoor is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Dus heb je o.a. last van extreem breekbare nagels, zwakke nagels die niet groeien, een trauma nagel of laten de laagjes aan de voorzijde van de nagels los dan adviseer ik om een kickstart behandeling te boeken. De nagels herstellen en worden versterkt door de behandelingen.

Hoe vaak moet je een IBX behandeling ondergaan?

Hoe de behandeling in zijn werk gaat hangt af van de conditie van de nagels. Het verschilt dus per persoon. Wel wordt er altijd gestart met een kickstart kuur van 3 weken. Dit houdt in dat je 3 weken lang iedere week een behandeling ondergaat. Na 3 weken kijk ik wat de staat van de nagels is en van daaruit wordt het vervolgtraject bepaald.

Bij een vervolgtraject is er een keuze uit:

  • Iedere week als de nagels extreem beschadigd en breekbaar zijn
  • Iedere twee weken bij nagels die goed herstellen
  • Iedere drie tot 5 weken om de nagels in goede conditie te houden
IBX behandeling in een IBX salon in Beuningen. Slechte nagels, zwakke nagels, broze nagels. Nagelbehandeling Beuningen. IBX Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een IBX treatment, een manicure en een transparante nagellak. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en een voedende crème als verzorging voor de handen.

Bij de eerste behandeling ontvang je gratis een flesje Dadi’Oil. Het is erg belangrijk dat de verzorging thuis wordt voortgezet. Tevens zorgt deze combinatie voor het beste resultaat.

Prijslijst

IBX Start Kuur

€ 110,00
3x incl. flesje olie

IBX Behandeling

€ 37,50

IBX Combi Deal

€ 10,00

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.