HFL Laboratories


HFL Laboratories is de productlijn waarmee Salon Ligé werkt

Het is een productlijn dat sinds 2005 op de markt is en bestaat uit lichaam- en voetverzorgingsproducten. Jarenlang onderzoek en praktijkervaring heeft er toe geleid dat HFL Laboratories een effectieve lijn heeft ontwikkelt met verschillende doelstellingen zoals verzorging van de huid maar ook huid- en nagelproblemen. Bijvoorbeeld; schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. Alle producten zijn dermatologisch getest en hebben een veiligheidsrapport. Daarnaast kunnen alle producten gebruikt worden bij kinderen en diabetici.

Alle producten komen uit eigen productie van HFL Laboratories en daardoor kunnen ze garanderen dat alle producten zijn getest, innovatief en resultaatgericht zijn.

 

 

 

HFL Solution Spray
Dit is het middel tegen schimmelnagels. HFL Laboratories heeft de grondstof  ‘Sodium benzoate’ gebruikt en deze komt uit de voedingsmiddelen industrie. Het is jaren getest en staat erom bekend dat het gisten en bacteriën aanpakt. Daarnaast bevat de Solution Spray ‘Limonene acid’ wat ervoor zorgt dat het de huid kalmeert.  Verder zorgt ‘Panthenol’  provitamine B5 voor elasticiteit van de nagel zodat deze beter kan groeien.

 

Roselan Balm
Als je veel last hebt van een droge huid dan is de Roselan Balm dé zalf. Deze zalf werkt intensief door op de huid. Verder werkt dit ook op kloofjes, eeltplekken en droge en gevoelige huid over het gehele lichaam. De Roselan Balm ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

 

Dermoleen Cream
Deze crème zorgt voor bescherming en hydratatie van de droge huid en kan daarom ook als bodylotion worden gebruikt. De Dermoleen crème verzorgt de pH waarde en is ook vochtregulerend.

Een combinatie van de Roselan Balm en Dermoleen Cream wordt ook vaak aanbevolen als er sprake is van specifieke klachten.

 

Dermo Dry
Dit product is tegen zweetvoeten. Heb je last van zweetvoeten of vocht tussen de tenen waardoor de huid kapot gaat? Dan kun je het beste twee keer per dag smeren met de Dermo Dry en je huid wordt weer mooi.

 

Fresh Legs 
Deze gel is heerlijk als je vaak vermoeide voeten hebt, last hebt van zware benen en het helpt ook bij kramp. Deze gel bevordert de doorbloeding in de voeten en benen waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarnaast kan de gel ook gebruikt worden bij vermoeide, gevoelige of stijve spieren, soepelere gewrichten, branderige en vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. De gel kan ook gebruikt worden bij zweetvoeten en zonverbranding omdat de gel het lichaam koel houdt.

 

Dermazink Cream
Deze crème kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Vaak in combinatie met de Dermoleen crème die ervoor zorgt dat de velletjes verdwijnen terwijl de Dermazink crème de huid herstelt als deze ruw of schraal is. In de Dermazink Cream zitten honingkristallen en zinkoxiden die herstellend werken.

 

 

Solution Spray € 13,50
Roselan Balm € 13,50
Dermoleen Cream € 14,50
Dermo Dry € 17,50
Fresh Legs € 15,50
Dermazink Cream € 17,50