HFL Laboratories

De productlijn van HFL Laboratories bestaat uit lichaam- en voetverzorgingsproducten. Deze lijn heeft meerdere doelstellingen zoals verzorging van de huid en de behandeling van nagelproblemen. Voorbeelden hiervan zijn: schimmelnagels, voetschimmel, kloven en psoriasis. Alle producten zijn dermatologisch getest en hebben een veiligheidsrapport. Daarnaast kunnen alle producten gebruikt worden bij kinderen en diabetici.

HFL Solution Spray

Hét middel tegen schimmelnagels. De spray kan gebruikt worden op de huid en dus is  het ook een effectief middel tegen voetschimmel. De HFL Solution Spray is ook ideaal voor als de voeten niet goed afgedroogd zijn na het douchen of zwemmen. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Schimmelnagel gebruik Solution Spray van HFL Laboratories. Salon Ligé Beuningen. Pedicure Beuningen. lige beuningen
Roselan Balm voor droge voeten. Voeten crème Beuningen. HFL Laboratories Beuningen. Pedicure Beuningen

Roselan Balm

Als je veel last hebt van een droge huid dan is de Roselan Balm dé zalf. Deze zalf werkt intensief door op de huid over het gehele lichaam. Verder werkt dit ook bij kloofjes en eeltplekken. De Roselan Balm ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verzorgt de diepere huidlagen met behulp van je eigen lichaamsvocht.

Dermoleen Cream

Deze crème zorgt voor bescherming en hydratatie van de droge huid en kan daarom ook als bodylotion worden gebruikt. De Dermoleen crème verzorgt de pH waarde en is vochtregulerend.

Een combinatie van de Roselan Balm en Dermoleen Cream wordt vaak aanbevolen als er sprake is van specifieke klachten.

Dermoleen Crème voor droge voeten. Voeten crème Beuningen. HFL Laboratories Beuningen.
Dermo Dry de crème voor zweetvoeten of natte voeten. Pedicure Beuningen. HFL Laboratories Beuningen

Dermo Dry

Dermo Dry is een product tegen zweetvoeten. Heb je last van zweetvoeten of vocht tussen de tenen waardoor de huid kapot gaat? Dan kun je het beste twee keer per dag smeren met de Dermo Dry en je huid wordt weer mooi.

Fresh Gel

Deze gel is heerlijk als je vaak vermoeide voeten hebt of last van zware benen. Tevens helpt de Fresh Gel ook bij kramp. De gel bevordert de doorbloeding in de voeten en benen waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarnaast kan de gel ook gebruikt worden bij vermoeide, gevoelige of stijve spieren,  branderige of vermoeide voeten en bij koude handen en voeten. Ook kan de gel gebruikt worden bij zweetvoeten en zonverbranding omdat de gel het lichaam koel houdt

Fresh Gel van HFL Laboratories voor wintertenen. Pedicure Beuningen. HFL Laboratories Beuningen
Dermazink van HFL Laboratories bij Salon Ligé in Beuningen. Pedicure Beuningen. Wratten crème.

Dermazink Cream

Dermazink Cream is een effectieve crème voor de gesprongen en gevoelige huid. De crème dringt goed door in de huid.  Doordat de Dermazink Cream de huid hersteld wordt deze ook aangeraden bij jeugdpuistjes, schrale plekken en wrat behandeling.   

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.