Manicure


Je handen zijn je visitekaartje! Verwen ze daarom met een heerlijke manicure behandeling.

Dagelijks worden je handen blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Je handen en nagels worden droog en kunnen er onverzorgd uitzien. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen en desinfectiemiddelen maar ook zonlicht en wisseling van temperatuur. Een manicure behandeling een goede manier om je handen en nagels te verzorgen. De huid wordt gekalmeerd en krijgt zo een betere doorbloeding. Na afloop van de behandeling heb je heerlijke zachte handen en verzorgde nagels.


Manicure
Bij de manicure behandeling worden de handen gedesinfecteerd. Dan worden je nagels in model gevijld en de nagelriemen verzorgd. De cuticle wordt verwijderd waardoor de nagelplaat mooi schoon is. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion voor verzorging voor de handen.


Manicure deluxe
De behandeling bestaat uit de manicure behandeling en wordt aangevuld met een heerlijke scrub, massage en masker. Bij de scrub worden de dode huidcellen verwijderd. Na de scrub worden de handen en onderarmen gemasseerd en aansluitend krijg je een heerlijk handmasker*. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion voor verzorging voor de handen.

 

*  Het handmasker is een weldaad voor als je last hebt van droge handen of kloven. Daarom kun je het handmasker als een extra verzorging toevoegen bij een andere behandeling voor een meerprijs van € 5,00.

 

 

 

 

Manicure € 24,50 Afspraak maken
Manicure deluxe € 32,50 Afspraak maken