Manicure

Verwen jouw handen met een manicure behandeling

Heerlijke zachte handen en verzorgde nagelriemen. Dat willen we graag hebben en daarom is er niets zo fijn om ze te verwennen met een manicure behandeling. Op deze manier krijgen de huid en de nagels de verzorging die ze zo nodig hebben.

Vaak lijden onze handen onder onze dagelijkse bezigheden. Daarom is een goede verzorging essentieel. Bij Salon Ligé in Beuningen krijg je hiervoor een heerlijke behandeling.

Bij deze behandeling gebruik ik geen handbadje. Alhoewel dit heerlijk aanvoelt is het niet goed voor de handen en nagels die vaak toch al uitgedroogd zijn. Een handbadje versterkt dit effect alleen maar. Het is juist de bedoeling dat we de handen goed verzorgen. Hiervoor gebruik ik de producten van Famous Names. Deze lijn bestaat uit een heerlijke scrub, lotion en een olie. Het is geheel op natuurlijke basis zonder kunstmatige toevoegingen.  Na de behandeling voelen je handen heerlijk zacht aan en zijn je nagels mooi verzorgd. Kom het zelf eens ervaren!

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

Manicure

Bij de manicure behandeling worden je handen gewassen en gedesinfecteerd. De nagels vijl ik in model en ik verzorg de nagelriemen. De behandeling sluit ik af met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en Dadi’Lotion voor de verzorging voor de handen.

Manicure Deluxe

De behandeling bestaat uit de manicure behandeling en wordt aangevuld met een heerlijke scrub en masker. Bij de scrub verwijder ik de dode huidcellen waardoor de handen heerlijk zacht aanvoelen. Aansluitend krijg je een heerlijke handmasker. De behandeling sluit ik af met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en Dadi’Lotion voor de verzorging voor de handen.

Prijslijst

Manicure

€ 34,50

Manicure

€ 45,00
Deluxe

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.