Famous Names

De producten van Famous Names zijn natuurlijk en zonder onnodige kunstmatige toevoegingen. Daarom zijn ze van hoge kwaliteit.  Hierdoor doen de producten wat ze moeten doen en dat is te zien aan de resultaten. De producten dringen diep door en hydrateren de huid. Door de natuurlijke bestanddelen zijn al deze producten ook geschikt voor veganisten.

Dadi’Oil

Je huid, nagels en nagelriemen zijn erg kwetsbaar. De huid is vaak droog zeker als je deze nog eens vaak wast of desinfecteert. Een goede verzorging is dan erg belangrijk. Zeker als je een nagelbijter bent of bent geweest.

Dadi’Oil geeft flexibiliteit, stevigheid en glans aan de huid en nagels. Smeer minimaal twee maal daags een druppeltje op iedere nagel en masseer deze lekker in tot de nagel de olie heeft opgenomen.

Daarnaast zorgt een verzorgde en gevoede nagel er ook voor dat kunstproducten beter blijven zitten.

EXTRA!

Als de nagelplaat en het huidweefsel er omheen vol zit met Dadi’Oil dan neemt de overlevingskans van schimmels en bacteriën af. Daarnaast kan Dadi’Oil uitstekend gebruikt worden bij trauma nagels. Een voorbeeld hiervan is de combinatie van de olie met de HFL Solution Spray voor het effectief aanpakken van schimmelnagels.

Verder beschermt Dadi’Oil de handen bij veelvuldig gebruik van water en desinfectiemiddelen.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.
Dadi Lotion Beuningen. Nagelstudio Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Salon Ligé beuningen. salon lige beuningen

Luxury Dadi’Lotion

De Luxury Dadi’Lotion is een aanvulling op de Dadi’Oil. Het voedt en hydrateert de huid. De lotion is zacht en wordt snel opgenomen waardoor het niet vettig aanvoelt. De Luxury Dadi’Loton helpt het vochtgehalte van de huid optimaal op pijl te houden.  Daarnaast is de lotion ook geschikt voor een heerlijk handmasker.

Dadi’Scrub

Het scrubben van de huid is niet alleen heerlijk maar ook noodzakelijk voor een gezonde huid. De Dadi’Scrub is een zachte en luxueuze scrub die geschikt is voor het gehele lichaam, dus ook voor het gezicht. Scrubben verzorgt en verjongt de huid door dode huidcellen te verwijderen en door vocht en olie in te brengen. Hierdoor wordt je huid zachter, voelt het jonger aan en het kan vocht beter vasthouden.

Breng de scrub aan op een vochtige huid en masseer het rustig in. Je ervaart een heerlijk gevoel door de twee fases van eerst de suiker en daarna het zout. Spoel de scrub af met warm water en verzorg de huid met Dadi’Oil of Luxury Dadi’Lotion. Deze combinatie is heerlijk!

Dadi Scrub Beuningen. nagelstudio Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Salon Ligé Beuningen. salon lige beuningen

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.