Nagellak

Wil je wel graag mooie verzorgde nagels met een kleurtje maar liever geen harde kunst producten op de nagels? Bij Salon Ligé in Beuningen kun je terecht voor een nagellak behandeling inclusief manicure. Dan heb ook jij mooie verzorgde nagels aan de handen en/of voeten en ze zijn voorzien van een mooie glanzende lak.

Ik werk met de lak van  Caption. Deze lak heeft de unieke eigenschappen van een gelpolish zonder dat ik gebruik hoef te maken van een LED lamp. Door deze eigenschappen heeft de lak een mooie glans. De Caption nagellak is snel droog en blijft langer zitten dan een reguliere lak. De meeste kleuren zijn al in één laag dekkend, dit komt door de hoge pigmentatie van de kleuren.

Het is wel belangrijk om altijd een base en een top coat te gebruiken. De base coat zorgt voor de bescherming van je natuurlijke nagel. Hierdoor trekken de kleurpigmenten niet in je nagels en daarnaast egaliseert de base coat de nagel waardoor je mooi en egaal de nagels kunt lakken. De top coat beschermt de lak waardoor deze langer blijft zitten. Het verwijderen is gemakkelijk te doen met een nagellakremover.

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Behandeling

Nagellak handen

Deze behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een manicure en het lakken van de nagels. De behandeling wordt afgesloten met Dadi’Oil voor de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.

Nagellak voeten

De behandeling bestaat uit het wassen (dit moet je thuis doen) en desinfecteren van de voeten, nagels knippen, het reinigen van de nagelomgeving en het polijsten van de nagels. Aansluitend worden de nagels gelakt. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voetencrème.

Prijslijst

Nagellak

€ 37,50
Start

Nagellak

€40,50
Refresh

Nagellak voeten

€ 39,50
Start

Nagellak voeten

€ 42,50
Refresh

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.