Nagelversteviging

Breekt er bij jou ook regelmatig een nagel af of scheuren ze in? Heb je net weer die lengte bereikt die je graag wilt en dan mis je weer een nagel. Zo frustrerend!  Je kunt er dan voor kiezen om je nagels te verstevigen door middel van een nagelversteviging (Biab).

Met een nagelversteviging wordt er een flexibele self-levelende gel aangebracht. Deze flexibele gel zorgt ervoor dat er bewegingen van de natuurlijke nagels kunnen plaatsvinden zonder dat ze breken. Het product zorgt voor een versteviging met een mooie natuurlijke uitstraling. Na iedere behandeling worden de nagels sterker! 

Bij iedere behandeling wordt het oude product vakkundig verwijderd en worden de nagels geëvalueerd. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de nagels en indien nodig wordt de behandeling aangepast.

Belangrijk om te weten

Nagels worden niet verlengd

Natuurlijke look en nagel oogt smaller

Het verstevigt de natuurlijke nagels

Natuurlijke uitstraling

De versteviging zorgt ervoor dat jij kan genieten van een naturel look. De gel is dikker van structuur dan gelpolish en daarom kan er een subtiele bolling gecreëerd worden die zorgt voor extra balans en stevigheid. Hierdoor krijgen jouw nagels een mooie natuurlijke vorm. Er is keuze uit diverse nude tinten maar als je toch liever voor een kleurtje gaat dan kun je een keuze maken uit de gelpolish collectie. De gelpolish wordt dan na de opbouw van de versteviging aangebracht.

Nagelbijters

Bijt jij nagels en wil je daar vanaf? Dan is een natuurlijke nagelversteviging (Biab) de ideale behandeling voor jou. Doordat de nagels niet worden verlengd kun je langzaam wennen aan de nieuwe lengte. Door de stevigheid van de gel worden de nagels beschermd tegen het bijten en als je daarnaast de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie dan verdwijnen ook alle velletjes en oneffenheden.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een manicure en de  nagelversteviging. De behandeling wordt  afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en een crème als verzorging voor de handen.

De kwaliteit dan de gel neemt af na 3 weken. Als de gel is beschadigd kunnen er onverhoopt bacteriën en schimmels onder de gel ontstaan en dat willen wij graag voorkomen. Daarom adviseer ik om op tijd een refresh behandeling in te plannen .

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Dadi'Oil Beuningen. Nagelriemolie Beuningen. Nagelsalon Beuningen. Nagelstudio Beuningen.

Prijslijst

Nagelversteviging

€ 55,00
Start

Nagelversteviging

€ 62,50
Refresh

Nagelversteviging gelpolish

€ 65,00
Start

Nagelversteviging gelpolish

€ 72,50
Refresh

Nagelversteviging

€ 30,00
Verwijderen

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.