Nagelversteviging

Breekt er bij jou ook regelmatig een nagel af of scheuren ze in? Dan heb je net weer die lengte bereikt die je graag wilt en dan mis je weer een nagel. Zo frustrerend!  Je kunt er dan voor kiezen om je nagels te verstevigen door middel van een natuurlijke nagelversteviging.

Met de natuurlijke nagel versteviging wordt er een flexibele self-levelende gel aangebracht. Deze flexibele gel zorgt ervoor dat er bewegingen van de natuurlijke nagels kunnen plaatsvinden zonder dat ze breken. Het product verzadigt de eerste lagen van de natuurlijke nagel wat zorgt voor een versteviging. Na iedere behandeling worden de nagels sterker!  De gel zal de nagelplaat transformeren naar een natuurlijke C-curve waardoor de nagel ook nog eens slanker oogt.

Bij iedere behandeling wordt het oude product vakkundig verwijderd en worden de nagels geëvalueerd. Hierbij wordt gekeken naar de staat van de nagels en indien nodig wordt de behandeling aangepast.

Belangrijk om te weten

Nagels kunnen niet worden verlengd

Aan de hand van jouw nagel gaan we bekijken welke versteviging voor jou het beste is. De normale of de extra versteviging.

Bij het stoppen van de natuurlijke nagelversteviging zullen de nagels weer hun oude vorm weer gaan aannemen

Nagelbijters

Bijt jij nagels en wil je daar vanaf? Dan is een natuurlijke nagelversteviging de ideale behandeling voor jou. Doordat de nagels niet worden verlengd kun je langzaam wennen aan de nieuwe lengte. Door de stevigheid van de gel worden de nagels beschermd tegen het bijten en als je daarnaast de nagels en nagelriemen verzorgt met nagelriemolie dan verdwijnen ook alle velletjes en oneffenheden.

Nagelversteviging en IBX

IBX in combinatie met een nagelversteviging is de ultieme combinatie. Doordat de versteviging iedere 3 weken afgeweekt wordt kunnen de nagels zwakker worden. IBX, in combinatie met het gebruik van Dadi’Oil, zorgt ervoor dat de nagels hun stevigheid behouden. Op deze wijze heb je mooie verzorgde nagels die ook stevig zijn.

Behandeling

De behandeling bestaat uit het wassen en desinfecteren van de handen, een manicure en een natuurlijke nagelversteviging. De behandeling wordt  afgesloten met Dadi’Oil voor de verzorging van de nagelriemen en Dadi’Lotion als verzorging voor de handen.

Nazorg

Voor het behouden van mooie verzorgde nagels en nagelriemen is het belangrijk om minimaal 2x daags de nagels en nagelriemen te verzorgen met een verzorgende nagelriemolie. Tevens zorgt deze verzorging ervoor dat het kunstproduct beter blijft zitten.

Prijslijst

Nagelversteviging

€ 40,00
met manicure

Nagelversteviging

€ 50,00
ultra sterk met manicure

Nagelversteviging

€ 47,50
met manicure incl. verwijderen

Nagelversteviging

€ 57,50
ultra sterk met manicure incl. verwijderen

Nagelversteviging

€ 30,00
verwijderen incl. manicure

Meerprijs

€ 10,00
french manicure/babyboom

Nailart

€ 0,50
per nagel vanaf

Nagel reparatie

€ 5,00
per nagel