WandelWol preventie tegen blaren en ongemakken. Te koop bij Salon Ligé in Beuningen.

WandelWol

Ben je net lekker aan het sporten, wandelen of shoppen en dan krijg je last van je voeten. Blaren, drukplekken, het geeft je veel ongemak. Het is belangrijk om eerst de oorzaak van het probleem te zoeken. Misschien zijn je schoenen te klein of te krap maar als dat niet het geval is dan kan WandelWol een oplossing voor jou zijn.

Bescherm je voeten tegen knellende schoenen met WandelWol. Verkrijgbaar bij Salon Ligé in Beuningen. Wandelwol Beuningen. Pedicure Beuningen.

Wat is WandelWol?

Het is een natuurlijk antidruk-product wat bestaat uit 100% schapenwol. Het bevat geen chemische toevoegingen of bewerkingen. Het is zacht en bevat lanoline (wolvet) en is biologisch afbreekbaar. De wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. Het product zorgt voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Ben je allergisch voor lanoline dan bestaat er ook wol zonder lanoline. Vraag hiernaar in de salon.

WandelWol is eenmalig te gebruiken omdat tijdens de wandeling de lanoline wordt opgenomen door de huid. De wol verliest dan zijn druk remmende werking. Daarom wordt eenmalig gebruik geadviseerd. Gebruik je wol tussen de tenen dan kan deze wel vaker gebruikt worden. Dit moet je zelf ervaren want het is een gevoelsproduct.

Voorkom blaren en gebruik WandelWol. Verkrijgbaar bij Salon Ligé in Beuningen. WandelWol Beuningen. Pedicure Beuningen.
WandelWol verkrijgbaar in drie maten. Te bestellen bij Salon Ligé in Beuningen. WandelWol Beuningen. Pedicure Beuningen

Wat doet WandelWol?

Voorkomt blaarvorming en verzacht reeds ontstane blaren. Het werkt druk ontlastend en huid herstellend. Tevens voorkomt het traumanagels bij sporters, zoals voetballers, ballerina’s, hardlopers etc. 

Daarnaast kan de wol gebruikt worden bij drukontlasting tussen de tenen.

Hoe gebruik je WandelWol

Leg een dot wol op de desbetreffende plek die pijnlijk is of waarvan je verwacht dat deze pijnlijk wordt en doe je sok er overheen. Het is niet nodig de wol af te plakken met een pleister of tape.

Met een pluk wol om de teen voorkom je problemen. Gebruik hiervoor WandelWol. Verkrijgbaar bij Salon Ligé in Beuningen. WandelWol Beuningen. Pedicure Beuningen.

Nijmeegse 4-daagse vs. WandelWol

Ben je van plan om de Nijmeegse 4-daagse te gaan lopen? Gebruik dan WandelWol! Wikkel de wol om je tenen, leg een dot onder de bal van je voet en tegen je hak en je zo voorkom je pijnlijke voeten en blaren. Start hiermee tijdens de trainingen en op die manier loop jij de 4-daagse op wolkjes.

Wil je nog meer informatie hierover neem dan contact op of kijk op WandelWol.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Je gaat hiermee akkoord door deze pagina te gebruiken. We vertellen je graag meer over ons gebruik van cookies en uw privacy.